5 Kasım 2014 Çarşamba

Yeni Site Keşfi : Setrms

Site adresi http://www.e-setrms.com/index.php



Abiye
Günümüzde giyim ve moda konusunda çığır açan abiye modelleri, önemini gün geçtikçe artırmaktadır. Abiye giyime olan önemin artması, bu sektörde yapılan çalışmaların, tasarımların artmasına ve insanların ilgi odağı olmasına da neden olmaktadır. Birçok marka ve modelde ciddi anlamda tasarım çalışmaları ve özgün ürünler üretilmektedir. Bu markaların başında da SETRMS markası gelmektedir. Bayanların son zamanlarda abiye üzerine ilgisini çeken SETRMS gerek online gerekse firma açısından beğenilmektedir. Müşterilerin bu markaya olan ilgisi ve beğenisi, 2015 modellerine de yansımaktadır. SETRMS insanların beğenisini kazanmış bir marka olarak misyonu, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktır. Sunmuş olduğu ürünler de bu anlamda sektörün en kaliteli, tasarımları ise en güncel koleksiyonlardan seçilmektedir.
SETRMS online alışverişlerde de büyük kolaylıklar ve çeşitli ödeme yöntemleri sunmaktadır. Özellikle kredi kartı ile alışveriş yapmak isteyenler kullanıcılarımız sitemizde, sepetinde bulunan ürünleri ödeme safhasında kullandığı kredi kartına göre taksit imkanlarından yararlanabilirler. Online alışverişler bilindiği üzere son yıllarda rövaştadır. Bu kadar tercih edilmesinin ise belli başlı sebepleri bulunmaktadır. Mesela çarşıdan bir ürün almak istediğimizde, çok fazla çeşidin olmaması, markalara ve modellere güvenemememiz, ilgililerin istediğimiz ürünleri bizlere sunamaması ve yorgunluk da cabası olmaktadır. Ancak internet üzerinden yapılan alışverişlerde neredeyse hiçbir olumsuz etken olmadığı gibi, evimizde istediğimiz zaman, istediğimiz anda ürünleri inceleyip, bedenleri stoklarda olduğu sürece satın alabiliriz. Ayrıca ödeme seçeneklerinin geniş olması, beğenilmeyen ürünlerin iade yapılması, kapıda ödeme imkanının olması gibi etmenler online alışverişlerin tercih edilmesine neden olmaktadır. SETRMS firma olarak, kullanıcılarına en iyi online alışveriş imkanı sunmaktadır. Abiye ürünleri mankenlerin üzerinde denedikten sonra, çeşitli görsellerle sitede sizlere sunarak; en iyi ve en kaliteli online alışverişi sunmaktadır.
Tesettür giyim ve Abiye  sektöründe ülkemizde lider konumda olan SETRMS, bu başarısını müşterilerinden aldığı güzel yorumlar ve sunmuş olduğu kaliteli hizmete borçludur. Müşterilerimizin bizlere belirtmiş olduğu memnuniyeti her zaman bizlere ilham kaynağı ve gurur kaynağı olmaktadır. Giyim alanında yapmış olduğu devrimler, tasarımlarındaki başarılar gün geçtikçe daha fazla insanın beğenisini kazanmaktadır. Online ortamda yapılan alışverişlerden bazı kullanıcılar şüphe duymaktadır ve güvenli olmadığını düşünmektedir. Ancak sitemizde yapılan alışverişler oldukça güvenlidir ve çeşitli güvenlik sertifikaları bulunmaktadır. 3D Secure güvenlik sistemi sunan sitemizde gerek kişisel bilgileriniz gerekse kredi kartı veya banka bilgileriniz kesinlikle gizli kalmaktadır. Bugüne kadar firmamız kullanıcılarını hiçbir zaman zor durumda bırakacak bir olaya imza atmamıştır. Güvenlik sistemlerinin geniş olması, ürün çeşitliliğinin fazla olması ve yaptığı kampanyalarla kullanıcılarına sunduğu çeşitli olanaklar, gün geçtikçe sektörde lider konuma gelmemize olanak sağlamaktadır. Özellikle online abiye modelleri konusunda firmamız ciddi anlamda çalışmalar sürdürmektedir. Abiye denildiğinde akla gelen ilk markalardan olan SETRMS, bugün olduğu gibi gelecekte de adından sıklıkla bahsettirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder